Gyakran ismételt kérdések

Az alábbiakban összefoglaltuk az érdeklődők és a vásárlók által leggyakrabban feltett kérdéseket, és az azokra adott válaszokat. Amennyiben további információra van szüksége, kérjük .

Visszakapom-e a termék árát, ha esetleg hatástalannak bizonyul? Természetesen igen! Mivel maximálisan megvagyunk győződve a Nicovalid hatékonyságáról, így a termékre 70 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!
Mennyi ideig kell szednem a Nicovalidot? A Nicovalid szedésének ajánlott időtartama legalább 1 hónap.
Hány darab kapszula található egy havi adagban? Egy havi adag (1 doboz) 60 szem kapszulát tartalmaz.
Hogyan kell szednem a Nicovalidot? A Nicovalidot naponta kétszer lehetőleg reggel, és este ajánlott bevenni.
Van-e valamilyen mellékhatása a Nicovalidnak?

Mivel termékünk 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, így semmilyen mellékhatása nem ismert. Állapotos hölgyek, szoptatós kismamák, valamint más gyógyszereket is szedők teljes biztonsággal szedhetik.
Hogyan jut el hozzám a Nicovalid? A megrendelést követően, egy visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek, melyben leellenőrizheti adatai pontosságát (javasoljuk a mezők helyes, pontos kitöltését). Ezt követően a hét munkanapjain 48 órán belül futárcéggel továbbítjuk Önnek. Fizetés az Ön által megadott helyszínen!
Mit jelent a 100% pénzvisszafizetési garancia? A 100% pénzvisszafizetési garancia azt jelenti, hogy minimum 1 hónap szedés után, ha termék hatástalannak bizonyul a teljes vételárat visszatérítjük!
Milyen adatvédelmi elveket követnek? Tiszteletben tartjuk vásárlóinkat és gondosan kezeljük az adataikat, akár online, akár postai úton lépünk kapcsolatba velük. Cégünk nem árusítja, nem adja bérbe és nem adja át a honlapon gyűjtött neveket és személyes adatokat, és nem tárolunk semmiféle adatot harmadik féllel való megosztás céljából. Elkötelezett célunk, hogy biztonságos, kockázatmentes és bizalmas online és postai tranzakciókat bonyolítsunk, és ehhez rendelkezünk a szükséges eszközökkel is.

Honlapunkon történő vásárláshoz biztonságos webszervert alkalmazunk. Mind az interneten, mind a postai úton kapott információkat bizalmasan kezeljük és megfelelő módon semmisítjük meg a tranzakció végén.

Tudta Ön, hogy...

  • 2022. január 15-ig egységesen minden doboz cigaretta ára 40%-kal fog emelkedni.
  • a világon a legtöbben a dohányzásból adódó betegségekben halnak meg
  • a leszokást követően nem kell elhízástól tartani
  • átlagos dohányosként évi 350-400 ezer forintot költ cigarettára?

VÁLTOZTASSON! SEGÍTÜNK!

Tovább a megrendeléshez

KAPCSOLÓDÓ KONFERENCIÁK

8. WHO Egészség Konferencia 2013., Helsinki, Finnország

Részletek...

15. Konferencia a Tüdőrák Megelőzéséről, Sydney, Ausztrália

Részletek...

Brit Nemzeti Konferencia a Dohányzásról Leszokásról, London, Egyesült Királyság

Részletek...