Akik már leszoktak

Tímárné B. Éva

Sajnos a főiskolán szokatm rá dohányzásra, és számtalanszor próbáltam már abbahagyni. Mindezidáig sikertelenül. Egy hónapig szedtem a Nicovalidot és azóta a napi cigaretta adagom  15 szálról lecsökkent 2-3 szálra. Kitűnően érzem magam, és folytatom a kúrát.

K. Zoltán

Tizenhárom éves korom óta dohányzom, és az elmúlt 10 évben egyre többet költöttem cigarettára. Havi 20-25 ezer forintot spórolok meg, mióta a Nicovalidot szedem.

B. Ildikó

Csak bulikon gyújtottam rá és nem igazán éreztem, hogy gondot okozna leszokni. Aztán már hétköznapokon elszívtam egy-egy szálat, és rászoktam. A barátom sosem dohányzott és nagyon utálja ha cigiszagú a szám. Amint kipróbáltam a Nicovalidot, már egy hét után sikerült teljesen leszokni a cigizésről. És egy grammot sem híztam. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Antalfi J.

Láncdohányosként esélyem se lett volna abbahagyni a dohányzást. Napi két és fél doboz cigaretta és egy szívroham után, melyet a dohányzásból adódó érszűkület okozott, úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Nicovalidot. Most már a negyedik hónapja, hogy nem gyújtok rá. Nem fulladok, és rendesen érzem az ízeket is! Nem hittem volna, hogy nekem is sikerülhet. Köszönöm!

Tudta Ön, hogy...

  • 2022. január 15-ig egységesen minden doboz cigaretta ára 40%-kal fog emelkedni.
  • a világon a legtöbben a dohányzásból adódó betegségekben halnak meg
  • a leszokást követően nem kell elhízástól tartani
  • átlagos dohányosként évi 350-400 ezer forintot költ cigarettára?

VÁLTOZTASSON! SEGÍTÜNK!

Tovább a megrendeléshez

KAPCSOLÓDÓ KONFERENCIÁK

8. WHO Egészség Konferencia 2013., Helsinki, Finnország

Részletek...

15. Konferencia a Tüdőrák Megelőzéséről, Sydney, Ausztrália

Részletek...

Brit Nemzeti Konferencia a Dohányzásról Leszokásról, London, Egyesült Királyság

Részletek...